Műszaki cikkeket loptak - videóval

2016. 01. 23., szo - 12:20
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A bíróság 2016. január 21-én elrendelte a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat J. Arnold 24 éves, valamint Zs. Attila 28 éves budapesti lakosok ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A megalapozott gyanú szerint J. Arnold és társa 2016. január 14-én 0 óra és 1 óra 30 perc közötti időben egy Budapest VII., Szövetség utcai étteremből két darab televíziót, két darab laptopot és két üveg szeszesitalt tulajdonított el.
A nyomozás során bevezetett adatgyűjtés és felderítési tevékenység eredményeként a rendőrök a két elkövetőt beazonosították és J. Arnoldot 2016. január 18-án a Budapest VII., Vörösmarty utcában, Zs. Attilát 2016. január 19-én a Budapest VII., Szövetség utcában elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A két férfival szemben - őrizetbe vételük mellett - a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2016. január 21-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.