Négyen törtek be a pizzériába

2014. 01. 25., szo - 09:24
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A betörés után autókat tört fel a társaság egyik tagja Hódmezővásárhelyen.

2014. január 23-án reggel érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlenek betörtek az egyik hódmezővásárhelyi pizzériába. Televíziót, szeszes- és üdítőitalokat, valamint más értéktárgyakat vittek el.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói 2014. január 24-én délután előállították G. Bencét és három társát, akik beismerték a bűncselekmény elkövetését. A házkutatások során a rendőrök lefoglalták a lopott televíziót.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a betörést követően a 21 éves fiatalember négy autót feltört a Kaszap utcában. Értéket nem vitt el.

A vásárhelyi rendőrök lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a csapat ellen. G. Bencét kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem csalt a megérzése

Hazafelé tartó pilisvörösvári járőr vett észre egy buszról leszálló férfit a településen. Nem lett volna szokatlan, ha a jármű nem parkolt volna üresen az út szélén. Pihenés helyett intézkedés következett.

 

Őrizetben a német embercsempészek

A rendőrök az M9-es autóúton ellenőriztek egy német rendszámú autót, melyben négy illegális migráns és két embercsempész utazott.

 

Halálos baleset Gádoroson

Tolatás közben elütött egy munkást egy szemétszállító teherautó, a férfi a helyszínen meghalt.