Nyomok a hóban

2016. 01. 26., k - 13:22
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök pár órán belül azonosították, majd elfogták azokat a férfiakat, akik Hejőpapiban egy ingatlanból kolbászt és bort tulajdonítottak el, majd hazaindultak a hóban.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság N. V. 23 éves és N. K. 24 éves hejőpapi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2016. január 25-én 7 óra előtt Hejőpapiban betörtek egy ingatlanba, ahonnan 9 tábla füstölt szalonnát, 2 pár kolbászt, 12 liter vörösbort, négy üveg sört és egy pezsgőt tulajdonítottak el. A férfiak miután végeztek, a hóban hazaindultak.

 

A lakossági bejelentést követően a rendőrök – miután a hátrahagyott lábnyomokon végigmentek - hamar azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat. A rendőrségre előállított terheltek kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. A részben megmaradt élelmiszereket pedig visszaadták jogos tulajdonosának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ünnepi megemlékezés Eszéken

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság koszorúval tisztelgett az eszéki Hermann Paulina-villánál az október 23-ai forradalom és szabadságharc emléke előtt.