Őrizetben

2016. 11. 10., cs - 04:37
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök rablással gyanúsítják a 19 éves tápiószecsői férfit.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán V. Tamás 19 éves tápiószecsői lakos ellen.

A férfi a jelenlegi adatok szerint 2016. november 6-án hajnalban Gyömrőn, a MÁV állomás peronján ment oda a sértetthez és kivette a kezéből a mobiltelefonját. Azt mondta, hogy meg akarja nézni a készüléket, de azt végül zsebre rakta. A férfi ezt látva odalépett a 19 éves gyanúsítotthoz, hogy a telefonját visszakérje, de V. Tamás a könyökével ellökte és közölte, hogy a telefon már az ő tulajdona. A sértettet megfenyegette, hogy ha még egyszer a készülékért nyúl, akkor beveri a fejét.

A 19 éves gyanúsított ezt követően elment a helyszínről. A monori rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították és 2016. november 9-én az esti órákban tápiószecsői lakásán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható V. Tamást. Előállították, gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozó hatóság kezdeményezte az előzetes letartóztatásának elrendelését. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Igazoltatásból elfogás

Vonaton bukott le az a budapesti férfi, akit a váci rendőrök igazoltattak. Papírjaival semmi probléma nem volt, csomagjainak tartalmával annál inkább.