Őrizetben a gyanúsított

2017. 01. 23., h - 09:52
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalai rendőrök három órán belül azonosítottak és elfogtak egy 36 éves boncodföldei férfit.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. január 22-én az éjszakai órákban Bagod közelében az egyik földúton állampolgári bejelentés alapján egy férfi holttestére, valamint töle nem messze egy eszméletlen állapotban lévő férfire találtak a rendőrök. A súlyosan sérült személyt, kihűlt állapotban vitték a mentők kórházba.

A zalai nyomozók három órán belül azonosították, elfogták és előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki azt a 36 éves boncodföldei férfit, aki a megalapozott gyanú szerint elgázolta két ismerősét és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről. Kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett.

A helyszíni szemle során, a jármű adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a kocsira egy másik járműre kiadott hatósági jelzés lett felszerelve.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség, továbbá egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – indított nyomozást.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Etil-heptedron és ADB-BUTINACA

A nagykátai nyomozók rajta ütöttek egy tápiósági páron, akik a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek.

 

A bűn nem kifizetődő

A szentesi rendőrök elfogtak egy internetes csalásokra szakosodott csoport négy tagját, akik a világhálón eladásra szánt tűzifát hirdettek, amelyek leszállítását a vételár kifizetése után a vásárlók részére nem teljesítették.

 

Alkalom szüli a tolvajt

Több százezer forintot lopott el a pultból, a VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható férfit.

 

Emlékeztették

Nem rémlett a kerékpárlopás annak a 25 éves férfinek, akit a rendőrök ébresztettek alkoholmámoros álmaiból. A biciklit visszaadták tulajdonosának.