Őrizetben a kerítőnő

2013. 07. 18., cs - 15:12
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 18 éves lány kényszerített erővel egy kamasz lányt egy 52 éves felnőtt férfival való együttlétre.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak, valamint kerítés bűntette, továbbá okirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 18 éves ózdi K. Alexandrával szemben.

Az eljárás adatai szerint 2013. július 16-án délután az egyik környékbeli település családi házában a gyanúsított bántalmazással arra kényszerítette ismerősét, egy gyermekvédelmi intézményből megszökött 14 éves lányt, hogy egy felnőtt férfival anyagi ellenszolgáltatás fejében közösüljön. Ezt követően a férfi személyi igazolványát magához vette, majd megrongálta azt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság K. Alexandrát 2013. július 16-án bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztéssel élt az ügyészségen előzetes letartóztatásának indítványozása iránt. A további fogva tartás kérdésében 2013. július 19-én délelőtt dönt a Miskolci Járásbíróság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.