Őrizetben a miskolci erőszaktevő

2014. 12. 01., h - 20:50
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint két nőt erőszakolt meg Miskolcon.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2014. december 1-jén bejelentés érkezett, mely szerint 14 óra 30 perc körüli időben egy ismeretlen személy behatolt egy miskolci családi házba, ahol az ott élő asszonyt megerőszakolta. A helyszínen a férfi különböző tárgyakat vett magához, amikkel elmenekült.

A bejelentést követően a járőrök azonnal a helyszínre mentek, majd a bevezetett rendőri intézkedések eredményeként még a közelben elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Roland Dezső 19 éves szendrőládi lakost.

A nyomozók az elfogott férfit a Miskolci Rendőrkapitányságra állították elő. Kihallgatása során a rendőrök megállapították, hogy a férfi azonos azzal az ismeretlennel, aki 2014. november 15-én Miskolc, Bársony János úton  - egy fiatal nő sérelmére - szexuális erőszakot követett el.

A 19 éves szendrőládi férfit gyanúsítotti kihallgatását követően a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói bűnügyi őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendhagyó rendőri ellenőrzés Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedési szakemberei Pünkösdkor kerékpáros bukósisakkal és egyéb láthatósági eszközökkel ajándékozták meg a kétkerekűek vezetőit a megyeszékhelyen.

 

Nyolc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.