Őrizetben a miskolci erőszaktevő

2014. 12. 01., h - 20:50
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint két nőt erőszakolt meg Miskolcon.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2014. december 1-jén bejelentés érkezett, mely szerint 14 óra 30 perc körüli időben egy ismeretlen személy behatolt egy miskolci családi házba, ahol az ott élő asszonyt megerőszakolta. A helyszínen a férfi különböző tárgyakat vett magához, amikkel elmenekült.

A bejelentést követően a járőrök azonnal a helyszínre mentek, majd a bevezetett rendőri intézkedések eredményeként még a közelben elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Roland Dezső 19 éves szendrőládi lakost.

A nyomozók az elfogott férfit a Miskolci Rendőrkapitányságra állították elő. Kihallgatása során a rendőrök megállapították, hogy a férfi azonos azzal az ismeretlennel, aki 2014. november 15-én Miskolc, Bársony János úton  - egy fiatal nő sérelmére - szexuális erőszakot követett el.

A 19 éves szendrőládi férfit gyanúsítotti kihallgatását követően a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói bűnügyi őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.

 

Felismeri?

A monori rendőrök a lakosság segítségét kérik egy lopás feltételezett elkövetőjének azonosításához.