Őrizetben a pápai szexuális erőszak gyanúsítottja

2016. 08. 06., szo - 08:51
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A pápai rendőrök 10 percen belül elfogtak egy 24 éves férfit, aki késsel fenyegetőzve erőszakoskodott.

A pápai Várkertnél szólította le a sértettet a 24 éves N. László 2016. augusztus 5-én 12 óra körül, majd a földre rántotta, leszorította, és egy késsel arra kényszerítette, hogy orálisan elégítse ki. A nő ellenállt és dulakodott a férfival, majd sikerült az erőszakos férfi fogásából kiszabadulnia és elmenekült a helyszínről. A kertből kiérve két járókelőtől kért segítséget, akik azonnal értesítették a rendőrséget. A helyszínre érkező járőrök a személyleírás alapján 10 percen belül elfogták és előállították N. Lászlót a helyi kapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. 

 

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi 2016. április 22-én 7 óra 50 perc és 8 óra 30 perc között Pápán, az Erzsébet ligetben egy fiatal nőt a földre lökött, majd szexuális cselekményre kényszerítette szintén egy késsel fenyegette.

A nyomozóhatóság kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését. Ellene szexuális erőszak bűntett elkövetésének meglapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – a további eljárást a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügy Osztálya folytatja le.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.