Őrizetben egy csömendi férfi

2015. 12. 10., cs - 09:09
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Még azelőtt elfogták a marcali rendőrök a gyanúsítottat, hogy a tulajdonos tudomására jutott volna a gépkocsifeltörés.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2015. december 9-én délelőtt egy marcali parkolóban leállított gépkocsi oldalsó szélvédőüvegét ismeretlen tettes egy betondarabbal betörte. Az elkövető a hátsó ülésről ellopott egy táskát, majd miután átvizsgálta, a közelben eldobta és elmenekült a helyszínről. Az adatgyűjtés során a rendőrök látókörébe került egy 30 éves csömendi férfi, akit rövid időn belül a helyi autóbusz-pályaudvaron elfogtak és előállítottak a Marcali Rendőrkapitányságra. V. Sándort a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

 

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy az ünnepek alatt sokan hagyják járműveikben látható helyen értékeiket (mobiltelefon, táska, pénztárca). Az elkövetőknek akár pár másodperc is elég, hogy a figyelmetlenséget kihasználva feltörjék a járművet, és ezzel akár jelentős kárt okozva megszerezzék a kiszemelt értékeket. A gépjárműben hagyott értéktárgyai nincsenek biztonságban! Tegyen mindent járműve csomagterébe! Minden esetben zárja be autóját, ablakait soha ne hagyja lehúzott állapotban! Az utastérben semmit se hagyjon látható helyen, az értéktelennek tűnő tárgyak is felkelthetik az elkövető érdeklődését!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a verekedő fiatalok

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak az öt férfinak az ügyében, akik ellen garázdaság, valamint súlyos testi sértés miatt folyt nyomozás.