Orvhalászok akadtak horogra

2014. 05. 22., cs - 15:01
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Bőcs külterületén érték tetten a kormányhivatal halászati-vadászati felügyelői azt a triót, akik engedély nélkül halásztak a Hernád folyón.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. május 21-én 11 óra 37 perckor érkezett bejelentés, miszerint a Hernád-folyó bőcsi szakaszán három férfi engedély nélküli horgászatot folytat.

A helyszínen a felügyelők által visszatartott elkövetőket a kiérkező járőrök a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

A 48 éves H. János és a 38 éves G. Norbert bőcsi lakosok, valamint fiatalkorú társuk kihallgatásuk során a terhükre rótt bűncselekményt elismerték.

 

A beismerő vallomást tett terheltekkel szemben az orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya bíróság elé állítási javaslattal tervezi befejezni.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.