Pszichoaktív anyagokat árult Józsefvárosban

2016. 07. 28., cs - 09:48
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogtak egy nőt, aki a VIII. kerületben több helyen árult „Kristályt” és „Zenét”.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat egy 35 éves budapesti nő ellen új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntett miatt.

A nő az elmúlt hetekben a Budapest VIII., Muzsikus Cigányok tere és az Orczy tér környékén rendszeresen árult kábítószert különböző személyeknek. A rendőrök 2016. július 26-án figyeltek fel a nőre és a tevékenységére, akit 17 óra 30 perckor elfogtak a Budapest VIII., Kőbányai úton.

Ruházatát átvizsgálva a rendőrök alufóliába, valamint nejlon tasakba csomagolt, összesen 34,9 gramm fehér színű, kábítószergyanús anyagot és – kábítószer-kereskedelemből származó – több tízezer forintot találtak és foglaltak le.

A bűncselekménnyel összefüggésben a józsefvárosi nyomozók elfogtak még további három embert, ellenük – szabadlábon hagyásuk mellett – kábítószer-birtoklás vétség miatt folyik nyomozás.

A rendőrök a nőt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a verekedő fiatalok

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak az öt férfinak az ügyében, akik ellen garázdaság, valamint súlyos testi sértés miatt folyt nyomozás.