Rablás az áruházban

2016. 03. 01., k - 09:33
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egyik szentesi áruházból szempillaspirált tulajdonított el egy szarvasi nő. A biztonsági őrt fellökve távozott a helyszínről. Néhány órán belül elfogták a gyanúsítottat.

A gyanú szerint egy 36 éves nő az egyik szentesi áruház szépségápolási osztályán egy szempillaspirált emelt le a polcról és rejtett el kabátjában 2016. február 29-én, 17 óra 10 perc körüli időben. A szolgálatban lévő biztonsági őr - észlelve a cselekményt- a pénztártól való távozást követően a szarvasi nőt visszatartotta. A gyanúsított ellenállt, a szempillaspirállal a kezében a biztonsági őrt félrelökte és a helyszínről elmenekült.

Néhány órával később elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható szarvasi lakost. Ellene rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A 36 éves nőt őrizetbe vették, a Szentesi Rendőrkapitányság előterjesztést tett előzetes letartóztatására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás Alsózsolcán

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki megütött egy fiatalembert, majd elvette a földre került sértett telefonját Alsózsolcán.

 

Eltiltották mégis vezetett

Eltiltás hatálya alatt vezetett az a 38 éves sofőr, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy férfit Tatán.