Rendőrkézen az élettársára támadó férfi

2015. 05. 18., h - 08:35
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Közös gyerekük szeme láttára ütötte el és bántalmazta élettársát egy férfi Szegeden.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 14-én 12 óra 40 perc körüli időben B. József megjelent egy szegedi telephelynél, ahol szóváltásba keveredett az ott dolgozó élettársával. A vita után a 25 éves férfi átadta a nőnek közös kiskorú gyermeküket, majd beugrott az autójába és nekihajtott a kerítésnek, amit betört. A sofőr elsodorta az élettársát, keresztülhajtott a kezén, majd tolatás közben a telephely tulajdonosát is megpróbálta elütni. 10 perc után ismét visszament a telephelyre, de akkor már három rokona is vele tartott. A férfi élettársát és a telephely tulajdonosát bántalmazták, majd elmenekültek. Az elsődleges adatok szerint a sértettek 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

A Szegedi Rendőrkapitányság a 25 éves B. Józsefet és társait előállította. Ellenük garázdaság bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök a bűncselekmény elkövetéséhez használt személyautót lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Békés megyéből

A rendőrök a román hatóság munkatársaival közösen tartóztattak fel a gyulai közúti határátkelőhelyen öt külföldi férfit, akik Romániából érkező kamionokban rejtőzködtek.