Rendőrök vetettek véget az ámokfutásnak

2013. 07. 15., h - 09:08
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

Fákat döntött ki, megrongálta az utat és tönkre tette az elkötött homlokrakodót egy férfi Mórahalmon.

A Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2013. július 14-én délután észlelték, hogy egy homlokrakodó leengedett lapáttal közlekedik Mórahalmon a Szeméttelepi úton. Az egyenruhások megállították a sofőrt, akinél semmilyen okmány nem volt, de láthatóan ittas állapotban volt.

Mint kiderült V. János mindössze hat kilométert tett meg a munkagéppel, de közben az aszfaltot felszakította és több út menti fát kidöntött. Ennek következtében a homlokrakodó is súlyosan rongálódott, körülbelül 800 ezer forint kár keletkezett. A 49 éves helybeli férfi a gépet egy közeli tanyáról kötötte el, állítólag azért, hogy a saját tanyáján rendet tegyen vele.

A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse jármű önkényes elvétele bűntette, rongálás bűntette és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő egy vonaton

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Kelebián. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.