Segítséget kért, majd kirabolta

2017. 06. 12., h - 13:54
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint kirabolt egy fiút Debrecenben.

Egy fiú tett bejelentést telefonon a rendőrségre 2017. május 17-én 15 óra körül arról, hogy Debrecenben, a Híd utcán kirabolta egy férfi. A rendőrök a helyszínre mentek és az adatgyűjtést követően, a kapott személyleírás alapján azonosították a gyanúsítottat, akit a Nagyállomáson elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A nyomozók kihallgatták a 18 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint a Híd utcán segítség kérés ürügyén megállította a sértettet, akinek a zsebéből kirántotta a mobiltelefonját. Ezek után azt mondta a 16 éves fiúnak, hogy ha vissza akarja kapni a telefonját, meg kell, hogy küzdjön érte.  Sz. Attila meglökte a sértettet, aki elesetett, majd kihasználta támadója figyelmetlenségét, visszaszerezte telefonját és elfutott.

A Debreceni Rendőrkapitányság a létavértesi lakossal szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban bíróság elé állítási javaslattal befejezte és az ügy iratait megküldte a járási ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.