Súlyos testi sértés Kaposváron

2014. 11. 23., v - 07:51
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Büntetőeljárás indult egy batéi férfi ellen.

A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytat súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy batéi lakos ellen. A 20 éves fiatalember 2014. november 22-én 0 óra 40 perc körüli időben egy kaposvári szórakozóhelyen előzetes szóváltást követően a földre rántott, majd a fején és az arcán megütött egy férfit. A sértett a bántalmazás következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon túl gyógyuló, arccsonttörés sérülést szenvedett. B. Dávidot az egyenruhások a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindent vitt, amit a raktárban talált

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki többek között kézi szerszámgépeket és szerszámokat vitt el egy építési területről Szegeden. A rendőrök rövid időn belül elfogták.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba negyvennégy határsértő Csongrád megyében. A rendőrök harminckilenc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, öt személyt pedig elfogtak, akiket előállítottak, majd átadtak a román hatóságoknak.