Szekrény mögé bújt a születésnapos betörő

2013. 12. 03., k - 09:29
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A 30. születésnapján vette őrizetbe a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint betört a röszkei római katolikus templomba.

2013. december 2-án érkezett bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányság Röszkei Rendőrőrsére arról, hogy ismeretlen tettes betört a római katolikus templomba, ahonnan kegytárgyakat, valamint perselypénzt tulajdonított el.

A rendőrök a helyszínről kutyát indítottak. A négylábú rendőr egészen a gyanúsított lakásáig vezette a nyomozókat, ahol megtalálták az ellopott kelyheket, gyertyákat, valamint a pénz egy részét.

A rendőrök a házkutatás során elfogták a gyanúsítottat, aki egy szekrény mögé bújva próbált elrejtőzni.

A röszkei lakos kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. A 30. születésnapját ünneplő férfit lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A szekszárdi járőrök egy ájult, idős férfi segítségére siettek a buszpályaudvaron.

 

Pénzt lopott, elfogták

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai a rédicsi határátkelőhelynél igazoltatták a lopással gyanúsított 56 éves szlovén férfit.

 

Bombával fenyegetőzött

Még a helyszínen elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a férfit.

 

Őrizetben a felsőzsolcai dílerek

A rendőrök Felsőzsolcán fogták el azt a férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább, főként helyi lakosoknak.

 

Őrizetben a tolvaj

A kerekegyházi körzeti megbízottak elfogtak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint rövid időn belül többször visszament a szomszéd település egyik autószerelő műhelyébe lopni.

 

Gázolajlopásra szakosodott

A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.