Szorulás – házrács fogta betörő

2014. 02. 26., sze - 14:34
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök mentették meg azt a betörőt, aki egy erdőbényei ház bejárati ajtaja és annak rácsa közé szorult.

Lakossági bejelentés érkezett 2014. február 17-én 15 óra 25 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, ami szerint Erdőbénye külterületén egy nő segítséget kér. A Szerencsi Rendőrkapitányság Tállyai Rendőrőrsének járőrei a Szárhegy dűlőben azt tapasztalták, hogy egy idősebb nő beszorult egy ház bezárt bejárati ajtaja és annak lelakatolt rácsa közé.

A rendőrök betakarták és megitatták a körülmények gyötörte, kiszáradás jeleit mutató nőt, aki elhaló hangon, a helyszínen elmondta, két napja érkezett, hogy az ingatlanba betörjön, de beszorult. A rendőrjárőrök időközben értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik kórházba vitték a már kiszabadított asszonyt.

 

A Szerencsi Rendőrkapitányság Tállyai Rendőrőrse az olaszliszkai 60 éves K. Lászlónét a kórházi kezelését követően 2014. február 26-án hallgatta ki gyanúsítottként lopás vétség elkövetésének kísérlete miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A szekszárdi járőrök egy ájult, idős férfi segítségére siettek a buszpályaudvaron.

 

Bombával fenyegetőzött

Még a helyszínen elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a férfit.

 

Őrizetben a felsőzsolcai dílerek

A rendőrök Felsőzsolcán fogták el azt a férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább, főként helyi lakosoknak.

 

Őrizetben a tolvaj

A kerekegyházi körzeti megbízottak elfogtak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint rövid időn belül többször visszament a szomszéd település egyik autószerelő műhelyébe lopni.

 

Gázolajlopásra szakosodott

A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.