Tettenérték

2015. 02. 16., h - 11:34
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Lakossági bejelentést követően a rendőrök azonnal elfogták azt a férfit, aki Ózdon egy használaton kívüli ingatlan fészeréből kerti felszerelési eszközöket akart ellopni.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. február 13-án 22 órakor érkezett lakossági bejelentés, hogy egy ózdi nem állandóan lakott ingatlan udvarán ismeretlen személyt pakolni látnak.

A helyszínre azonnal kiérkező járőrök a családi ház udvarán elfogtak egy 19 éves helyi férfit. R. Zoltánt előállítását követően az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki kihallgatása során beismerte tettét, miszerint az ingatlan udvaráról különféle használati tárgyakat akart anyagi haszonszerzés végett ellopni.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindent vitt, amit a raktárban talált

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki többek között kézi szerszámgépeket és szerszámokat vitt el egy építési területről Szegeden. A rendőrök rövid időn belül elfogták.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba negyvennégy határsértő Csongrád megyében. A rendőrök harminckilenc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, öt személyt pedig elfogtak, akiket előállítottak, majd átadtak a román hatóságoknak.