Több ezer gramm kábítószergyanús anyagot találtak nála

2016. 02. 09., k - 08:53
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Vödrökben és zacskóban tárolta a kábítószergyanús, szárított zöld növényeket a zalai férfi.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. február 8-án 15 óra 25 perckor az egyenruhások ellenőriztek egy zalatárnoki férfit, aki személyautójával Zalaegerszegen, a Mindszenty tér és a Kölcsey utca kereszteződésében közlekedett. A 29 éves férfi járművének átvizsgálásakor az utastérből kábítószergyanús anyag került elő. A zalai nyomozók  ezt követően házkutatást tartottak a férfinál, ahol a lakás különböző helységeiből, vödrökben és zacskókban tárolt, összesen bruttó 4659 gramm kábítószergyanús, szárított zöld növényt és 58 darab vadkender magot találtak és foglaltak le.

A 29 éves férfit a zalai rendőrök tanúként hallgatták ki az ügyben.  

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.