Új pszichoaktív anyaggal kereskedhetett

2017. 07. 07., p - 13:54
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Békésen elfogtak a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyagot árult. Növényi törmeléket, mérleget és pénzt foglaltak le tőle.

Többeknek adhatott el új pszichoaktív anyagot 2017 májusában és júniusában egy férfi, akit 2017. július 6-án fogtak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály és a Békési Rendőrkapitányság rendőrei Békésen. A 47 éves békési férfi lakásán a nyomozók növényi törmeléket, illetve az adagoláshoz szükséges mérleget találtak. A rendőrség lefoglalta a több csomag őrleményt, a hatóanyag tartalmát szakértővel vizsgáltatják meg.

 

A Békési Rendőrkapitányság a 47 éves békési férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozók vizsgálják, hogy a tőle lefoglalt anyagot honnan szerezte be és kiknek adhatott belőle. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.