Vádemelési javaslat a „trükkös páros” ellen

2016. 01. 10., v - 09:14
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az óbudai rendőrök befejezték a nyomozást két elkövetővel szemben, akik vízművek munkatársainak adták ki magukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást G. Zsolt 27 éves és K. Ágnes 49 éves budapesti lakosok ellen.


A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövetők megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2015. július 21-én 12 óra 20 perc körüli időben a Budapest III., Matróz utca egyik lakásába úgy jutottak be, hogy magukat vízművek munkatársainak adták ki. Az ott lakó idős házaspár figyelmét elterelve értékeket akartak megszerezni, azonban a sértetteknek gyanús lett a két személy viselkedése, ezért távozásra szólították fel őket. Értékszerzés nélkül, sietve hagyták el a lakást.
A rendőrök a nyomozás során a férfit és a nőt beazonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták.


Az ügyet a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága befejezte és a keletkezett ügyiratot a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a verekedő fiatalok

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak az öt férfinak az ügyében, akik ellen garázdaság, valamint súlyos testi sértés miatt folyt nyomozás.