Vége a nyomozásnak a parfümtolvaj ügyében

2013. 10. 08., k - 08:11
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kaposvári Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy fiatalkorú fiú ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2013. május 30-án 14 óra 45 perc körüli időben egy kaposvári drogériából ismeretlen személy parfümöt tulajdonított el úgy, hogy arról az áruvédelmi eszközt eltávolította, majd az üzletből fizetés nélkül távozott. Az üzletben elhelyezett biztonsági kamerák rögzítették, amikor ugyanez a személy 2013. június 4-én 15 óra 15 perc körüli időben ismét visszament a drogériába és ugyanezzel a módszerrel két parfümöt lopott el. A két sikeres akción felbuzdulva 2013. június 21-én 16 óra körül ismét visszatért a boltba, és a „már jól bevált módszerével” szintén eltulajdonított két parfümöt, azonban ez alkalommal a biztonsági őr már tetten érte. A 15 éves fiút a rendőrök a helyszínen elfogták, a Kaposvári Rendőrkapitányságra előállították és – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kaposvári Rendőrkapitányság az eljárást 2013. október 4-én befejezte és a nyomozati iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg a Kaposvári Járási Ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.