Verekedés Budaörsön

2015. 07. 29., sze - 15:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök három férfit fogtak el, akik az utcán bántalmazták a sértettet.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Sándor 46 éves, L. Zoltán 44 éves és K. Tibor 39 éves budaörsi lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint H. Sándor 2015. július 28-án 17 óra körüli időben egy budaörsi üzlet előtti parkolónál azt követelte az ott tartózkodó sértettől, hogy adjon neki az italából, aki ennek nem tett eleget. A 46 éves férfi ezért megfenyegette a sértettet azzal, hogy megvereti, majd a helyszínt elhagyta.

A gyanúsított később visszatért a parkolóba két társával együtt, és K. Tibor valamint L. Zoltán a sértettet bántalmazni kezdte, aki ennek következtében megsérült.

A bántalmazásban H. Sándor nem vett részt, azonban a másik két gyanúsítottat bátorította.

A három férfit a budaörsi járőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették őket. A további büntetőeljárást ellenük a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A szekszárdi járőrök egy ájult, idős férfi segítségére siettek a buszpályaudvaron.

 

Bombával fenyegetőzött

Még a helyszínen elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrs járőrei a férfit.

 

Őrizetben a felsőzsolcai dílerek

A rendőrök Felsőzsolcán fogták el azt a férfit és fiát, akik a megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyagot szereztek meg és adtak tovább, főként helyi lakosoknak.

 

Őrizetben a tolvaj

A kerekegyházi körzeti megbízottak elfogtak egy helyi férfit, aki a gyanú szerint rövid időn belül többször visszament a szomszéd település egyik autószerelő műhelyébe lopni.

 

Gázolajlopásra szakosodott

A tatabányai nyomozók 12 rendbeli lopással gyanúsították meg azt az 58 éves helyi lakost, akivel szemben befejezték a vizsgálatot.