Villamoson fosztották ki az alvó férfit

2014. 02. 14., p - 09:48
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a 23 éves K. Gyula és a 25 éves M. István ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2014. február 11-én 4 óra 5 perc körüli időben a Budapest XI., Móricz Zsigmond körtéren várakozó villamoson egy alvó férfi nadrágzsebéből eltulajdonította annak mobiltelefonját, majd helyet foglaltak a szerelvényen.

Cselekményüket a térfigyelő kamerán észlelte egy szolgálatot ellátó rendőr, aki járőröket irányított a helyszínre, ahol az elkövetőket elfogták.   

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Gyulát és M. Istvánt a nyomozók  őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le. Az illetékes bíróság 2014. február 14-én elrendelte a két férfi előzetes letartóztatását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.