Visszatért a tett színhelyére

2016. 11. 24., cs - 09:43
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Előbb besurrant, később betört egy szolnoki vendéglőbe. A rendőrök elfogták a gyanúsítottat.

A bejelentő 2016. november 22-én reggel vette észre, hogy ismeretlen befeszítette a szolnoki vendéglő ajtaját és az épületből elvitte a lemezkazettát, amelyben készpénz volt. Azonnal bejelentést tett a rendőrségre. Az épületben működő kamera felvétele segítette a rendőrség munkáját. A szolnoki rendőrök a felvételen látható fiatalt rövid időn belül azonosították és még a bejelentés napján lakásán elfogták, majd előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították, hogy a 16 éves fiú pár nappal korábban már járt ezen a helyszínen. Akkor az ott dolgozók öltözőjéből lopott el egy hátizsákot és egyéb használati eszközöket.  Az is kiderült, hogy a fiú ellen a Debreceni Törvényszék és a Szolnoki Járásbíróság elfogató parancsot adott ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyalog és kamionban megbújva próbálkoztak

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenhárom migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset a 3-as számú főúton

A 3-as számú főúton Arnót térségében a 191. kilométerszelvényben Miskolc irányába történt baleset miatt a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

 

Elvitte a spórolt pénzt

Lopás miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 46 éves nemesszalóki nő ellen, aki több mint másfél millió forintot lopott el ismerősétől.