Zsákokba pakoltak

2017. 06. 19., h - 14:17
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Polgárőrök és közterület-felügyelők segítettek elfogni azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy hajdúnánási tanyáról loptak.

A polgárőrök és a közterület-felügyelők közös szolgálatuk során arról értesítették a rendőröket 2017. június 16-án 11 óra körül, hogy feltartanak két férfit, akik korábban az egyik hajdúnánási tanyán feltehetőleg bűncselekményt követtek el. A rendőrök a helyszínre mentek és kérdőre vonták a hajdúdorogi lakosokat, akik a megalapozott gyanú szerint bementek a tanyára, ahol az egyik épület ponyváját felszakították és ott három zsákba különböző alkatrészeket, szerszámokat pakoltak össze. A zsákokat a tanyáról kivitték és a kerítés mellé letették, majd azokat később akarták kerékpárral elszállítani. A járőrök a 19 és 42 éves férfiakat elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták őket.

A nyomozók megállapították, hogy R. Attila már előző nap is járt a bűncselekmény helyszínén és az akkor eltulajdonított tárgyakat egy MÉH telepen értékesítette, ezért őt bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2017. június 19-én elrendelt.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság R. Attilával és L. Józseffel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Előzetesben a gázoló

Elrendelte a bíróság az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki Dunakeszin, egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy nőt.

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál, tehergépjárművekben megbújva próbált meg Magyarország területére bejutni összesen öt illegális migráns.

 

Rendőrnap Békéscsaba főterén

Bemutatókkal, játékos vetélkedőkkel és hasznos információkkal, tanácsokkal várták az érdeklődőket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei.