Zsákokba pakoltak

2017. 06. 19., h - 14:17
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Polgárőrök és közterület-felügyelők segítettek elfogni azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy hajdúnánási tanyáról loptak.

A polgárőrök és a közterület-felügyelők közös szolgálatuk során arról értesítették a rendőröket 2017. június 16-án 11 óra körül, hogy feltartanak két férfit, akik korábban az egyik hajdúnánási tanyán feltehetőleg bűncselekményt követtek el. A rendőrök a helyszínre mentek és kérdőre vonták a hajdúdorogi lakosokat, akik a megalapozott gyanú szerint bementek a tanyára, ahol az egyik épület ponyváját felszakították és ott három zsákba különböző alkatrészeket, szerszámokat pakoltak össze. A zsákokat a tanyáról kivitték és a kerítés mellé letették, majd azokat később akarták kerékpárral elszállítani. A járőrök a 19 és 42 éves férfiakat elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták őket.

A nyomozók megállapították, hogy R. Attila már előző nap is járt a bűncselekmény helyszínén és az akkor eltulajdonított tárgyakat egy MÉH telepen értékesítette, ezért őt bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2017. június 19-én elrendelt.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság R. Attilával és L. Józseffel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam