Zsákokba pakoltak

2017. 06. 19., h - 14:17
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Polgárőrök és közterület-felügyelők segítettek elfogni azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy hajdúnánási tanyáról loptak.

A polgárőrök és a közterület-felügyelők közös szolgálatuk során arról értesítették a rendőröket 2017. június 16-án 11 óra körül, hogy feltartanak két férfit, akik korábban az egyik hajdúnánási tanyán feltehetőleg bűncselekményt követtek el. A rendőrök a helyszínre mentek és kérdőre vonták a hajdúdorogi lakosokat, akik a megalapozott gyanú szerint bementek a tanyára, ahol az egyik épület ponyváját felszakították és ott három zsákba különböző alkatrészeket, szerszámokat pakoltak össze. A zsákokat a tanyáról kivitték és a kerítés mellé letették, majd azokat később akarták kerékpárral elszállítani. A járőrök a 19 és 42 éves férfiakat elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták őket.

A nyomozók megállapították, hogy R. Attila már előző nap is járt a bűncselekmény helyszínén és az akkor eltulajdonított tárgyakat egy MÉH telepen értékesítette, ezért őt bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2017. június 19-én elrendelt.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság R. Attilával és L. Józseffel szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Migránsokat akart Magyarországra csempészni

Egy bolgár férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Velük szemben a román hatóságok járnak el.