Karácsony előtti közös ellenőrzés az erdőkben

2016. 12. 09., p - 10:02
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Fokozott ellenőrzést tartott a Bakony Erdő Zrt. Monostorapáti Erdészetének területein a Tapolcai Rendőrkapitányság, a társhatóságok és az erdészetek munkatársainak bevonásával.

A 2016. december 6-án 15 és 19 óra között  megrendezett nagyszabású akció célja az erdészeti, természetvédelmi szabálysértések, rongálások, falopások, egyéb tulajdon elleni szabálysértések elkövetésének megelőzése, továbbá az erdőterületeken tartózkodó gyalogosok ellenőrzése volt. Emellett kiemelt figyelmet fordítottak az orvvadászat megakadályozására, valamint az erdőterületeken engedély nélkül vadászó személyek kiszűrésére.

A fokozott ellenőrzéseket a Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai az erdészetek és a helyi polgárőrség tagjainak bevonásával hajtotta végre a Hegyesd, Sáska, Zalahaláp, Nyirád, Taliándörögd, Kapolcs, Monostorapáti, Vigántpetend, Szőc, Monoszló és Balatonhenye települések erdeiben. A rendőrök közel tíz füzifát szállító jármű vezetőjével szemben is intézkedtek, hiányosságot egy esetben sem tártak fel.   

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.