A bankrablást követően is készült videófelvétel a tettesről

Budapesti Rendőr-főkapitányság
A rendőrség várja azok jelentkezését, akik az Oktogon téri bankrablóról készült legfrissebb videófelvételek alapján felismerik a férfit.
A cikkhez kapcsolódó videó: 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya 01000-496/2016. bűnügyi számon eljárást indított fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

 

Mint ahogy arról már egy korábbi felhívásunkban beszámoltunk, az ismeretlen férfi 2016. február 24-én 9 óra 40 perc körüli időben egy Budapest VI., Oktogon téri bankfiókban az egyik alkalmazottat fegyverrel vagy annak utánzatával megfenyegetve felszólította a bevétel átadására. A 40 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, világos szemű férfi több millió forintot szerezve elmenekült a helyszínről.

 

Az ismeretlen tettesről a bűncselekmény elkövetése után körülbelül egy órával egy bolt videókamerája bevásárlás közben felvételt készített.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.