„A főnök küldött”

2016. 02. 10., sze - 15:46
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A férfi úgy tévesztette meg az alkalmazottakat, hogy a tulajdonos megbízottjának adta ki magát. Sértetteket keresünk.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01130/7447/2015. bűnügyi számon csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a férfi 2015. október 23-án és 2015. december 23-án Budapest XIII. kerületében található üzleteket keresett fel, ahol magát esetenként Nagy Árpádnak, a tulajdonos megbízottjának kiadva, az alkalmazottaktól a könyveléssel kapcsolatos költségek megtérítését kérte. Az alkalmazottak megtévesztése érdekében azt színlelte, hogy mobiltelefonon beszél a vezetővel, aki jóváhagyta, hogy átadják részére a pénzt.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akiknek a sérelmére hasonló jellegű bűncselekményt követtek el, hívják a 06-1-236-2800 telefonszámot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az elsőbbségadás fontossága

Az elsőbbség meg nem adása miatt a hosszú hétvégén történt balesetben hárman súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg.

 

Keressük Budai Imrét

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 25 éves Sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Melléképületből lopott

Őrizetbe vették a rendőrök azt a 49 éves baksi férfit, aki egy hódmezővásárhelyi házból tulajdonított el szerszámokat, késeket és egy akkumulátortöltőt. Lopás miatt indult ellene eljárás.