A sértett mellől lopta el hátizsákját

2016. 05. 11., sze - 15:38
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A táskában több százezer forint értékű fényképezőgép és azok tartozékai voltak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága 01050-1154/2016. bűnügyi számon indított eljárást ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2016. április 2-án 3 óra 10 perc és 3 óra 30 perc között egy Budapest V., Erzsébet téri szórakozóhelyen lopta el a sértett maga mellé lerakott hátizsákját a benne lévő több százezer forint értékű fényképezőgépével és azok tartozékaival, valamint személyes irataival.

 

Az elkövetőről videó áll rendelkezésre.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 06 (1) 373-1040 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Balesetet okozott, majd elhajtott

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy kerékpáros azonosításában, aki miután balesetet okozott Szegeden, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

 

Körözött motorok, sisakok, ruhák

A magyar rendőrök az osztrák hatóságok által körözött motorokat, valamint bukósisakokat és ruhákat foglaltak Csongrád megyében.

 

Szállodai „mestertolvaj”

A újpesti rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy férfi több európai ország hoteljeiből lopott.

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.