Autójával törte ki a fát

2015. 02. 08., v - 07:43
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési baleset szemtanúit keresik a rendőrök Nagykanizsán.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20030/1476/2015.id számon indított eljárást.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. február 01-én 18 óra 43 perckor Nagykanizsa belterületén, az Európa Tanács u. 2. számnál, a Vásárcsarnok Ny-i oldali parkolójában egy ismeretlen személy, sötét színű, ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú autójával megcsúszott a havas úton és egy fának ütközött, ami kettétört és az úttestre zuhant. Ezután a személyautó vezetője adatai hátrahagyása nélkül hajtott el a helyszínről.

Az ügy körülményeinek tisztázása érdekében a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ezúton kéri, hogy a baleset okozója, és aki látta az esetet, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, az jelentkezzen a Nagykanizsa, Király u 49. szám alatt személyesen vagy tegyen bejelentést a 06-93/312-190-es telefonszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámokon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.