Autót rongált meg - videóval

2016. 11. 10., cs - 16:04
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Keressük a videón látható férfit, aki megrongált egy ferencvárosi mélygarázsban parkoló autót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága 01090/2448/2016. bűnügyi számon nyomozást indított rongálás bűntett miatt ismeretlen tettes ellen.

Egy férfi 2016. augusztus 24-én 16 óra 31 perc és 20 óra 4 perc között egy Budapest IX., Nádasdy utcában lévő mélygarázsban egy parkoló autót megkarcolt, ablakait betörte és kerekeit kiszúrta. A bűncselekménnyel okozott kár több millió forint.

Az elkövetőről videófelvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a videófelvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-455-4800/140-es melléket, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.