Belvárosi bordélyt üzemeltetett egy 61 éves nő - videóval

2016. 09. 17., szo - 04:27
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A lakás tulajdonosaként a nő úgy engedte ott élni két ismerősét, hogy azok a prostitúciós tevékenységükért járó pénz egy részével fizettek érte.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat K. Lászlóné 61 éves salgótarjáni lakossal szemben prostitúció elősegítése bűntett miatt.

A nő 2016. augusztus vége óta egy Budapest V., Balaton utcai lakásban biztosított lakhatási lehetőséget két ismerősének, akik pénzért szexuális szolgáltatást nyújtottak férfiak számára. A 61 éves nő az ingatlant – egy megállapodás értelmében – a keresetük bizonyos részéért bocsátotta rendelkezésükre.

Bűnügyi felderítő munka eredményeként az V. kerületi rendőrök látókörébe került az ingatlan és annak tulajdonosa, és 2016. szeptember 16-án 14 órakor házkutatást tartottak a belvárosi lakásban, ahol az egyik ott lakó nőt a fenti tevékenység közben tetten érték, az ingatlanban pedig készpénzt, füzeteket, naptárt, feljegyzéseket és gumióvszert találtak.

A nyomozók a helyszínen a lakás tulajdonosát, valamint a két „bérlőjét” elfogták, majd előállították őket a kerületi kapitányságra. Közülük K. Lászlónét gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrség kezdeményezi a nő gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felismeri?

A debreceni rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.