Benzint lopott

2014. 05. 13., k - 21:01
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága 01140/1960/2014.bünügyi számon eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2014 január, február és március hónapokban egy, a Budapest XIV., Kalocsai utcában parkoló személygépkocsi üzemanyagtartályából több alkalommal is benzint tulajdonított el.

Az ismeretlen elkövetőről a ház biztonsági kamerája felvételt készített.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06(1)461-8150/ 140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elvitte a nyitva hagyott autót!

Beugrott egy nyitva hagyott autóba, majd elhajtott vele az az ittas szlovák férfi, akit nem sokkal később a rendőrök elfogtak.

 

Lopás miatt keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

Élettársát bántalmazta

A Tolnai Rendőrőrsön a helyi férfi ellen súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást, és vele szemben ideiglenes megelőző távoltartásról is határoztak.

 

Bandi, a szarvasbika

Ötvöskónyiban, pónilovakkal együtt nevelkedett az eltulajdonított vad.

 

Közlekedésbiztonsági ellenőrzés Budapesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság és Budapest Főváros Kormányhivatal III. Kerületi Hivatala Közlekedés Felügyeleti Főosztályának munkatársai közösen ellenőrizték a fővárosban közlekedő járműveket.