Elütötte a villamos - szemtanúkat keresünk

2017. 07. 17., h - 15:49
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a lakosság segítségét kérik az elhunyt férfi azonosításában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya 01000/39125-12/2017. általános számon közigazgatási hatósági eljárás megindítását rendelte el.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. június 23-án 9 óra körül az 1-es számú villamos Budapest XIV. kerületében a Róbert Károly körúton a Kacsó Pongrác úti megálló felől a Lehel út felé haladt. A Kacsó Pongrác úti felüljáróhoz érve elütött egy gyalogost, aki a villamossínen szabálytalanul akart átkelni. A férfi a helyszínen életét veszítette. 

Az ismeretlen 60-65 év körüli, 175-180 cm magas, zömök testalkatú, barna, rövid hajú, szakállas férfi, aki a balesetkor fekete pamut melegítőnadrágot, kék zoknit, piros-fehér pólót, valamint zipzáros pulóvert viselt, különös ismertetőjegye nincs.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya kéri, hogy aki az ismeretlen férfi személyazonosságával, vagy a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111 „Telefontanú” zöldszámon, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tűzifával csaltak

A hevesi rendőrök vádemelést javasolnak a három gyanúsítottal szemben.

 

Körözött Audi

A záhonyi határátkelőhelyen akarta elhagyni az országot a járművel az ukrán sofőr.

 

Őrizetben a bántalmazó

A salgótarjáni rendőrök a helyszín közelében fogták el azt a 33 éves helyi férfit, aki élettársát bántalmazta.