Gépkocsi feltörőt keresünk

2014. 02. 13., cs - 14:57
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 12020/1278/2013.bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen személyazonosságú férfi 2013.december 31-én 15 óra 10 perckor Balassagyarmat belterületén lévő egyik cukrászda előtt parkoló személygépkocsi jobb első ajtó üvegét betörte, és abból egy kézitáskát tulajdonított el a benne lévő készpénzzel és nagyobb értékű napszemüvegekkel. A bűncselekmény elkövetésével  gyanúsítható  ismeretlen férfiról a cukrászda  térfigyelő  kamerája felvételeket készített.
A nyomozás adatai alapján gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi több hasonló jellegű bűncselekményt követett el Balassagyarmat belterületén.  
A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen, fényképen látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107-es, vagy 112-es központi telefonszámok valamelyikét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-810-107,”Telefontanú” zöld számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

27-en egy konténerben

Az illegális migránsokat egy vonaton szállított konténerben összezsúfolva találták meg a rendőrök Kelebiánál.