Keressük Tóbiás Petrát

2016. 08. 22., h - 14:42
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A fiatal lányt eltűnése miatt keresi a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága 01020/4122/2016. általános számon körözési eljárást folytat Tóbiás Petra eltűnése ügyében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 15 éves lány 2015. november 5-én 16 órakor Budapest VIII., Alföldi utcából ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

A fiatal lány körülbelül 160 centiméter magas. Haja hosszú, barna színű. Szeme színe barna.

 

Tóbiás Petra

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Tóbiás Petrát felismeri, tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06-1-346-1800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Munkaértekezlet Ártándon

Dr. Gyurosovics József rendőr dandártábornok fogadta a Nagyváradi Területi Határrendőr Felügyelőség vezetőjét és delegációját. A rendőri vezetők a közös határ menti járőrszolgálat tapasztalatait és az illegális migrációval kapcsolatos feladatokat egyeztették.

 

Valótlant állított, lebukott

Közokirat-hamisítás miatt indult nyomozás egy 67 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Malacokat lopott, elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 26 éves dabronyi férfi ellen.