Lopás miatt keressük – videóval

2017. 04. 21., p - 15:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök keresik azt a férfit, aki egy rákospalotai bevásárlóközpont üzletéből ellopott egy hordozható hangszórót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitányság 01150/297/2017. bűnügyi számon eljárást folytat lopás vétsége miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2017. február 19-én 17 óra és 18 óra között bement egy Budapest XV. kerületi bevásárlóközpont egyik mobilszolgáltató üzletébe, és onnan ellopott egy hordozható hangszórót.

Az elkövető 20-25 év körüli, körülbelül 165-175 centiméter magas férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete mellényt, fekete pólót, kék farmernadrágot és piros cipőt viselt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elismerések

A Rendőrség Napja alkalmából több Heves megyei rendőr részesült elismerésben.

 

Körözött férfit fogtak el Kékcsén

Költségvetési csalás bűncselekmény elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg a férfi.

 

Vigyázzon az adataira!

A rendőrség vádemelést javasol egy ceglédi férfi ellen, mert megváltoztatta egy Békés megyei nő e-mail fiókjának jelszavát. Állítása szerint csak tesztelte, hogy kellően biztonságosak-e a beállítások.

 

Hiába volt lehúzva a redőny

Az újpesti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyszín közelében elfogták azt a két férfit, akik bemásztak egy ház ablakán és ellopták az ott alvó sértett értékeit.