Lopott bankkártyával vásárolt

2015. 10. 20., k - 08:00
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság 08040-794/2015. bűnügyi számon folytat eljárást lopás vétség elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján az ismeretlen férfi 2015. június 4-én Mosonmagyaróvár külterületén, egy parkoló személygépkocsiból eltulajdonított egy autóstáskát, benne a sértett bankkártyájával, amivel a későbbi napokon több helyen jogosulatlanul vásárolt.  

A feltételezett elkövetőt egy üzlet biztonsági kamerája rögzítette.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon (Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc út 8 szám), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es, vagy a 06-96-215-433-as hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát (h-cs; 8-16; p: 8-13), valamint a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.

 

Lezárt akta: Megverte az élettárást

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

Rendőrkézen a rabló

Egy idős férfi pénzét vette el a nő, akit rövid időn belül elfogtak a salgótarjáni nyomozók.