Rablás elkövetőjét keressük!

2013. 09. 07., szo - 14:59
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Debreceni Rendőrkapitányság keresi azt a férfit, aki egy késsel megfenyegetett, majd a nála lévő készpénz átadására kényszerített egy taxisofőrt Debrecenben.

A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/4834/2013. bűnügyi számon eljárást folytat rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. szeptember 7-én 7 óra 30 perc körüli időben Debrecenben, a Péterfia utcán parkoló egyik taxiba beszállt egy 25-28 év körüli férfi, aki az Angyalföld térre vitette magát. Az út végén aztán az utas fizetés helyett egy késsel megfenyegette a taxisofőrt és pénzt követelt tőle. A sofőr védekezett, így a rabló üres kézzel menekült el a helyszínről a Medgyessy Ferenc Gimnázium irányába.

 

Az elkövető 25-28 év körüli férfi, körülbelül 170 centiméter magas, normál testalkatú, arca borostás. Az elkövetésekor szemüveget, kapucnis sötét alapon világos kockás széldzsekit, valamint sötét nadrágot, kezén sötét sportkesztyűt viselt.

 

Az elkövetőről a sértett elmondása alapján grafikai rajz készült.

 

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkezik, illetőleg a grafikán látható személyt felismeri, hívja a 06-52-516-400 (25-06) telefonszámot,  illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jogellenes gyűlés a Hősök terén

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a Hősök terén a kormányrendelet tiltása ellenére összegyűltekkel szemben intézkednek.

 

Őrizetben

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a 46 éves férfit, aki veszekedés közben megszúrta lakótársát.

 

Lezárt akták: rendszámokkal ügyeskedtek

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói két olyan ügyben is befejezték a vizsgálatot, amelynek gyanúsítottjai megváltoztatták autóik egyedi azonosítóit. A rendőrök vádemelést javasolnak.