Robbantással fenyegetett

2017. 02. 22., sze - 18:39
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök keresik a képen látható férfit, aki egy nyilvános fülkéből telefonált, hogy bomba fog robbanni a Budafoki úton.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság 01130/658/2017. bűnügyi számon nyomozást indított közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen elkövető 2017. február 22-én 11 óra 12 perckor Budapest XIII., Reitter Ferenc utcai nyilvános telefonfülkéből felhívta a 112-es segélyhívó számot és elmondta, hogy Budapesten, a Budafoki úton bomba fog robbanni.

Az ismeretlen férfi 50-60 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, rövid, őszes hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete háromnegyedes kabátot, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-2800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.