Segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről

2017. 04. 06., cs - 07:55
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Segítségnyújtás elmulasztása miatt 15050/146/2017. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást a Tiszavasvári Rendőrkapitányság. Egy eddig ismeretlen sofőr 2017. február 24-én 7 óra 15 perc körül az általa vezetett kék színű, ismeretlen hatósági jelzésű személygépkocsival közlekedett Tiszavasvári Vasvári Pál utcán, a Déryné utca irányából az Egység utca felé. Haladása során egy vele azonos irányba közlekedő kerékpáros előzésébe kezdett, akinek érintőlegesen nekiütközött. A baleset során a biciklit hajtó 14 éves tiszavasvári lány felborult és könnyű sérülést szenvedett. Az ismeretlen gépkocsi sofőrje az ütközést követően a helyszínről megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott.

 

A rendőrség várja azoknak a jelentkezését, akik a balesettel kapcsolatban, illetve az elkövető kilétére vonatkozólag bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Tiszavasvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, rongált, garázdálkodott

A szentesi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki több gépkocsit tört fel a városban. Garázdaság és rongálás elkövetésével is gyanúsítják.

 

Három kerékpár öt nap alatt

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint a megyeszékhelyen több kerékpárt is eltulajdonított.