Segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről

2017. 04. 06., cs - 07:55
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

Segítségnyújtás elmulasztása miatt 15050/146/2017. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást a Tiszavasvári Rendőrkapitányság. Egy eddig ismeretlen sofőr 2017. február 24-én 7 óra 15 perc körül az általa vezetett kék színű, ismeretlen hatósági jelzésű személygépkocsival közlekedett Tiszavasvári Vasvári Pál utcán, a Déryné utca irányából az Egység utca felé. Haladása során egy vele azonos irányba közlekedő kerékpáros előzésébe kezdett, akinek érintőlegesen nekiütközött. A baleset során a biciklit hajtó 14 éves tiszavasvári lány felborult és könnyű sérülést szenvedett. Az ismeretlen gépkocsi sofőrje az ütközést követően a helyszínről megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott.

 

A rendőrség várja azoknak a jelentkezését, akik a balesettel kapcsolatban, illetve az elkövető kilétére vonatkozólag bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Tiszavasvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügyek: Rablás a vonaton

A mezőkövesdi rendőrök vádemelést javasolnak egy férfival szemben, aki egy vonaton utazó személytől fenyegetéssel elvette kabátját és lábbelijét.

 

24 óra alatt hét ittas vezető

A Veszprém megyei rendőrök az elmúlt napon hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek, közülük egy balesetet okozott.

 

Robogót loptak, elfogták őket

A zirci rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül előállították a helyi rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetőit.

 

Felismeri? Egy övtáskát lopott…

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik, annak a nőnek az azonosításához, aki egy miskolci áruházban, egy bevásárlókocsiban lévő övtáskát tulajdonított el.