Táskával a kezében elszaladt

2017. 06. 19., h - 16:43
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök keresik azt a férfit, aki Pesterzsébeten ellopott egy táskát.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/983/2017. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás vétség miatt ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. május 21-én 10 óra 30 perc körül a Budapest XX., Jókai Mór utcában odalépett egy nőhöz és kezéből kikapta gurulós táskáját, majd elszaladt a helyszínről.

A bűncselekménnyel összefüggésben a rendőrök keresik a grafikán szereplő férfit, aki 25-30 év körüli, körülbelül 168 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor világos inget és rövidebb szárú halásznadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, valamint a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Előzetesben a gázoló

Elrendelte a bíróság az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki Dunakeszin, egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy nőt.

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál, tehergépjárművekben megbújva próbált meg Magyarország területére bejutni összesen öt illegális migráns.

 

Rendőrnap Békéscsaba főterén

Bemutatókkal, játékos vetélkedőkkel és hasznos információkkal, tanácsokkal várták az érdeklődőket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei.