Véget ért a boxutca látogatás

2016. 07. 21., cs - 20:04
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezrek voltak kíváncsiak az autókra és versenyzőkre.

A boxutca látogatással kezdetét vette a 31. Forma-1 Magyar Nagydíj. Több ezer autóval érkeztek a szurkolók Mogyoródra 2016. július 21-én.

A kapuzárást követően a parkolók kiürítése megkezdődött, a versenypálya környékén lévő utakon a forgalom folyamatosan haladt.

 

 Az ideiglenes rendőrősön kaptak eligazítás azok a rendőrök, akik az éjszaka folyamán látnak el szolgálatot Mogyoródon. A kempingekben és az utakon eddig kiemelt esemény nem történt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy akik a következő napokon a verseny helyszínére indulnak, tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről a rendőrség internetes oldalán. A pálya környékén lévő parkolók felé vezető utakon vegyék figyelembe a rendőrök jelzéseit és a kihelyezett táblák útmutatásait.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négyoldalú együttműködési megállapodás

Ünnepélyes keretek között írt alá négyoldalú együttműködési megállapodást a Szeged-Csanádi Egyházmegye, a Gál Ferenc Főiskola, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. február 19-én, a főiskola Klebelsberg termében, Szegeden.

 

Motorozzunk felelősséggel

A tavaszias időjárás beköszöntével egyre többen veszik elő a motorkerékpárokat. Már az első hétvégén történt sérüléses baleset Tolnában.