Véget ért a boxutca látogatás

2016. 07. 21., cs - 20:04
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezrek voltak kíváncsiak az autókra és versenyzőkre.

A boxutca látogatással kezdetét vette a 31. Forma-1 Magyar Nagydíj. Több ezer autóval érkeztek a szurkolók Mogyoródra 2016. július 21-én.

A kapuzárást követően a parkolók kiürítése megkezdődött, a versenypálya környékén lévő utakon a forgalom folyamatosan haladt.

 

 Az ideiglenes rendőrősön kaptak eligazítás azok a rendőrök, akik az éjszaka folyamán látnak el szolgálatot Mogyoródon. A kempingekben és az utakon eddig kiemelt esemény nem történt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy akik a következő napokon a verseny helyszínére indulnak, tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről a rendőrség internetes oldalán. A pálya környékén lévő parkolók felé vezető utakon vegyék figyelembe a rendőrök jelzéseit és a kihelyezett táblák útmutatásait.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ablakot törtek, dohányt loptak

A balassagyarmati rendőrök mintegy nyolc órán belül beazonosították és elfogták a két cserháthalápi férfit.  

 

Körözött autók Nagylakon

A magyar rendőrök a lengyel és német hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le Nagylakon.

 

Elfogták a hajnali betörőt

Az újpalotai rendőrök elfogták azt a férfit, aki két helyre is betört, és ellopott egy pénztárgépet, valamint háztartási - és elektronikai eszközöket.

 

Baleset az M2-es autóúton

Egy személyautó hókotró járműnek ütközött Sződligetnél, teljes útlezárás van érvényben.

 

Lezárt akta: embercsempészés miatt kell felelniük

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztálya 5 férfival szemben, akik több illegális migráns külföldre jutását segítették elő.