Véget ért a boxutca látogatás

2016. 07. 21., cs - 20:04
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezrek voltak kíváncsiak az autókra és versenyzőkre.

A boxutca látogatással kezdetét vette a 31. Forma-1 Magyar Nagydíj. Több ezer autóval érkeztek a szurkolók Mogyoródra 2016. július 21-én.

A kapuzárást követően a parkolók kiürítése megkezdődött, a versenypálya környékén lévő utakon a forgalom folyamatosan haladt.

 

 Az ideiglenes rendőrősön kaptak eligazítás azok a rendőrök, akik az éjszaka folyamán látnak el szolgálatot Mogyoródon. A kempingekben és az utakon eddig kiemelt esemény nem történt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy akik a következő napokon a verseny helyszínére indulnak, tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről a rendőrség internetes oldalán. A pálya környékén lévő parkolók felé vezető utakon vegyék figyelembe a rendőrök jelzéseit és a kihelyezett táblák útmutatásait.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jég zúzta szét a szélvédőt

Egy kanyarodó kamion tetejéről lezuhanó jégdarab törte össze egy autó szélvédőjét és sebesítette meg annak sofőrjét. A baleset az Ózd és Sajópüspöki közötti útszakaszon történt.

 

Megmentett bíbic

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai mentették meg a bajba jutott kismadarat.

 

Ismét megbújva akartak bejutni az ország területére

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két pakisztáni férfi egy szerb honosságú kamionban megbújva Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Tehergépkocsiban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy pakisztáni és egy afgán férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.