Véget ért a boxutca látogatás

2016. 07. 21., cs - 20:04
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezrek voltak kíváncsiak az autókra és versenyzőkre.

A boxutca látogatással kezdetét vette a 31. Forma-1 Magyar Nagydíj. Több ezer autóval érkeztek a szurkolók Mogyoródra 2016. július 21-én.

A kapuzárást követően a parkolók kiürítése megkezdődött, a versenypálya környékén lévő utakon a forgalom folyamatosan haladt.

 

 Az ideiglenes rendőrősön kaptak eligazítás azok a rendőrök, akik az éjszaka folyamán látnak el szolgálatot Mogyoródon. A kempingekben és az utakon eddig kiemelt esemény nem történt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy akik a következő napokon a verseny helyszínére indulnak, tájékozódjanak az aktuális közlekedési helyzetről a rendőrség internetes oldalán. A pálya környékén lévő parkolók felé vezető utakon vegyék figyelembe a rendőrök jelzéseit és a kihelyezett táblák útmutatásait.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott, rongált, garázdálkodott

A szentesi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki több gépkocsit tört fel a városban. Garázdaság és rongálás elkövetésével is gyanúsítják.

 

Három kerékpár öt nap alatt

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint a megyeszékhelyen több kerékpárt is eltulajdonított.