Embercsempészeket fogtak el az autópályán – videóval

2016. 04. 23., szo - 05:40
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztály nyomozói az M1-es autópályán két embercsempészt és három illegális bevándorlót fogtak el.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság határrendészei 2016. április 22-én 15 óra 35 perckor ellenőrizték egy Chrysler Voyager típusú személyautó vezetőjét, illetve utasait az M1-es autópálya 158. kilométerszelvényénél. Az intézkedéskor megállapították, hogy A. O. 33 éves és J. A. 29 éves szír állampolgárok három honfitársukat illegálisan akarták Ausztriába szállítani.

 

A rendőrök a két férfit elfogták és embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Osztályára előállították. A nyomozók a gépkocsi vezetőjét és az autóban mellette helyet foglaló társát gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben, járművüket pedig lefoglalták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Huszonhét határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonhét migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.