Több órás várakozásra számíthatnak Záhonynál

2015. 12. 27., v - 09:45
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Ha Ukrajnába utazik, válasszon másik határátkelőhelyet!

A kilépése jelentkezők nagy száma miatt több órás várakozás alakult ki 2015. december 27-én reggelre a záhonyi közúti határátkelőhelyen a kilépő irányú személyforgalomban. A Záhonyi Határrendészeti Kirendeltség teljes kapacitással üzemelteti az átkelőt, az ellenőrzés gyorsítása érdekében belépő irányú sávon is végeznek kiléptetést.

 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság azt tanácsolja a kiutazóknak, hogy vegyék igénybe a Barabás, Beregsurány, Tiszabecs vagy Lónya határátkelőhelyek valamelyikét! A határátkelők nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről tájékozódjon a rendőrségi honlapon!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Körözött BMW Kiszomboron

A magyar rendőrök a francia hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen.

 

Mindent vitt, amit a raktárban talált

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki többek között kézi szerszámgépeket és szerszámokat vitt el egy építési területről Szegeden. A rendőrök rövid időn belül elfogták.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba negyvennégy határsértő Csongrád megyében. A rendőrök harminckilenc főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, öt személyt pedig elfogtak, akiket előállítottak, majd átadtak a román hatóságoknak.