Újabb tábornoki szemle a déli határon

2017. 01. 11., sze - 16:59
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az állomány hangulatát és ellátottságát mérte fel a műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes.

Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka 2017. január 10-én éjszaka tett látogatást a Szeged és Kelebia Határrendészeti Kirendeltségek illetékességi területén. A tábornok elbeszélgetett a szolgálatot teljesítő rendőrökkel, megtekintette a járőrözés közben igénybe vehető melegedő-sátrakat, a téliesített magasfigyelőket, és érdeklődött, hogy mennyire váltak be az újonnan rendszeresített felszerelések. A parancsnok meghallgatta a kollégák felvetéseit, és elismerését fejezte ki, amiért az extrém időjárási körülmények között is kiválóan helytállnak.

 

Kapcsolódó közlemény: Meleg tea, takaró, fűtött sátor

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés: 200.000 forint a nyomravezetőnek

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 06010/2967/2017. bűnügyi számon nyomoz rablás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

 

A balesetek megelőzése a cél

A balmazújvárosi rendőrök a balesetek megelőzése érdekében továbbra is fokozottan ellenőrzik a járművezetőket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Baracska térségében két gépjármű ütközött össze, ezért a Balaton irányába forgalomkorlátozás van érvényben. Torlódásra számítsanak a gépjárművezetők!

 

Erős a forgalom Röszkén

Megnövekedett a várakozási idő a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán, a személyforgalomban. Az utazóknak két órát kell várakozniuk.

 

Tanúkat keresünk!

Egy Debrecenben történt garázdaság tanúinak jelentkezését várja a rendőrség.

 

Sértettek jelentkezését várjuk

Egy fiatalkorú fiú lopott kerékpárokat Debrecenben. A bűncselekmények tisztázása érdekében sértettek jelentkezését várják a rendőrök.