Újabb tábornoki szemle a déli határon

2017. 01. 11., sze - 16:59
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az állomány hangulatát és ellátottságát mérte fel a műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes.

Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka 2017. január 10-én éjszaka tett látogatást a Szeged és Kelebia Határrendészeti Kirendeltségek illetékességi területén. A tábornok elbeszélgetett a szolgálatot teljesítő rendőrökkel, megtekintette a járőrözés közben igénybe vehető melegedő-sátrakat, a téliesített magasfigyelőket, és érdeklődött, hogy mennyire váltak be az újonnan rendszeresített felszerelések. A parancsnok meghallgatta a kollégák felvetéseit, és elismerését fejezte ki, amiért az extrém időjárási körülmények között is kiválóan helytállnak.

 

Kapcsolódó közlemény: Meleg tea, takaró, fűtött sátor

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük

A kőbányai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

Parkolási pénzeket sikkasztott el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sikkasztás vétség gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 38 éves székesfehérvári férfi ellen.

 

Tetten ért tolvaj

Egy dunavecsei építkezésről akart munkagépet lopni, de az ott dolgozók tetten érték a gyanúsítottat. Végül Dunavecse külterületén a helyi járőrök fogták el a férfit.

 

Baleset történt az M3-as autópályán

Három személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya fővárosból kivezető oldalán, Bag magasságában. A közlekedők torlódásra számítsanak!