Újabb tábornoki szemle a déli határon

2017. 01. 11., sze - 16:59
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Az állomány hangulatát és ellátottságát mérte fel a műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes.

Dr. Balogh János r. vezérőrnagy, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka 2017. január 10-én éjszaka tett látogatást a Szeged és Kelebia Határrendészeti Kirendeltségek illetékességi területén. A tábornok elbeszélgetett a szolgálatot teljesítő rendőrökkel, megtekintette a járőrözés közben igénybe vehető melegedő-sátrakat, a téliesített magasfigyelőket, és érdeklődött, hogy mennyire váltak be az újonnan rendszeresített felszerelések. A parancsnok meghallgatta a kollégák felvetéseit, és elismerését fejezte ki, amiért az extrém időjárási körülmények között is kiválóan helytállnak.

 

Kapcsolódó közlemény: Meleg tea, takaró, fűtött sátor


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Tiszalökön

Az egyenruhások a rendezvény ideje alatt kötetlen beszélgetések során felhívták a gyerekek figyelmét a biztonságos gyalogos és kerékpáros közlekedésre.

 

Lopott, csalt, garázdálkodott

Békéscsabán és Szegeden történt bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a rendőrség egy békéscsabai férfi ellen.

 

Lopás miatt keressük

Az angyalföldi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Színesfémet lopott

Éppen egy komlói telephelyről lopott alumínium lemezeket egy férfi, amikor összetalálkozott a tulajdonossal.