A rendőrség előtt verekedtek

2016. 05. 21., szo - 06:11
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Két fiatal ellen javasolt vádemelést a Nagykanizsai Rendőrkapitányság.

A gyanú szerint 2016. március 10-én iskolába menet a Nagykanizsai Rendőrkapitányság főbejárata előtt összeveszett, majd verekedni kezdett két fiú. A rendőrök a biztonsági kamerarendszer monitorján észrevették az összetűzést és előállították a két kamaszt.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a 16 éves tótszentmártoni és a 15 éves becsehelyi fiatallal szemben garázdaság vétség elkövetése miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.