Az elmúlt 24 órában történt

2017. 06. 12., h - 09:04
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Miskolci-, a Mezőkövesdi- és az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. június 11-én egy-egy férfit vettek szabálysértési őrizetbe, mert eltiltás hatálya alatt vezették járműveiket. Az encsi járőrök továbbá egy személyt tulajdon elleni szabálysértés miatt.

 

Az elmúlt 24 órában a kazinbarcikai rendőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

 

Ideiglenes megelőző távoltartást az encsi és kazincbarcikai rendőrök egy-egy esetben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.